Siistix on vuonna 2017 Xhevdet Gelan perustama yritys. Yritys perustettiin, koska Gela kaipasi urheilijan elämäänsä vastapainoa. Kosovossa vuonna -89 syntynyt Gela on ehtinyt uransa aikana edustaa jo useata kotimaista seuraa ja pelannut Veikkausliigassa yli 200 ottelua.

Ammattiuheilijana hän on tottunut kantamaan vastuuta ja toimimaan kovan stressin alla. Jalkapalloilijalle on ominaista toimia joukkuepelaajana ja sitä samaa Gela toteuttaa yrityksessään. Hän vie tavoitteitaan kunnianhimolla ja määrätiedolla eteenpäin ja pitää huolta työntekijöistään. Hän haluaa pitää urheilijaidentiteettinsä mukana työelämässä. Siistix on Xhevdet Gelalle ylpeyden aihe ja tämä näkyy kovassa työmoraalissa ja työn tuloksissa.

Siistix tarjoaa monipuolista henkilöstöpalvelua, siivouspalveluita sekä lumitöitä. Siistix on nuori, vastuullinen ja nykyaikainen henkilöstövuokrauksen ja siivousalan yritys, joka on kasvanut pienestä kotisiivousyrityksestä monia työntekijöitä   työllistäväksi rakennusalan moniosaajaksi.

Kilpailuvalttejamme ovat:

  • Luotettavuus
  • Erinomainen työnlaatu
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Joustavuus
  • Ketteryys

Luotettavuus tarkoittaa sitä, että tilaaja voi luottaa siivoojiimme ja heidän työnjälkeen. Takaamme, että työnjälki on laadukasta.  Erotumme kilpailijoistamme muun muassa olemalla joustavia sekä tarvittaessa erittäin ketteriä toimijoita. Mikäli tarvitset esimerkiksi siivousta samalle päivälle, älä epäröi ottaa yhteyttä!

ASIAKKAIDEMME KOMMENTTEJA

Markku siltanen

Isännöitsijä, Helsinki

”Lumenpudotus sujui ongelmitta ja jouhevasti sovitussa aikataulussa.”

Mirwais Akbari

Työmaavastaava, Lehto oy

”Työntekijöiden saaminen työmaalle hoitui saman päivän aikana ja saimme hyviä ammattitaitoisia työmiehiä, joiden ansiosta työvaiheemme valmistui aikataulussa.” 

Airbnb vuokraaja

Kerrostalo, Helsinki

“Luottamus syntyy, kun sovitut asia hoidetaan. Siistix :n kanssa kaikki on sujunut todella hyvin alusta alkaen”

Perheenäiti

Omakotitalo, Espoo

“Päätin kokeilla, enkä pettynyt. Bonuksena astiatkin oli tiskattu vaikkei kuulunut sovittuihin töihin!”

Seppo Hakala

Ekniemen Lomakylä / Eknäs Semesterby

“Puhdasta tuli ja aikataulussa pysyttiin hyvin. Erityismainintana nopea reagoiminen pyyntöömme, suosittelen.”