Siistix henkilöstövuokraus

 

Aloita yhteistyö kanssamme henkilöstövuokrauksesta. Tarjoamme asiakkaillemme ammattiatitoista työvoimaa ja kauttamme saat vuokrattua työvoimaa usein myös nopeallakin aikataululla. Työntekijöillämme on aina voimassa olevat luvat sekä varusteet. Meiltä löydät työntekijöitä apumiehistä ammattilaisiin.

Yksi erikoisosaamisistamme ovat erilaiset rakennuspalvelut. Rakennusalalle tarjoamme työmaapalvelut kattavasti aina rakennustyömaan alkupäivistä loppusiivouksiin asti.

Pitkän kokemuksen ja ammattitaidon avulla löydämme parhaat työntekijät vaivattomasti juuri sinun työmaallesi! Valitsemme oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Henkilöstövuokrauksessa toimimme työnantajanasi. Huolehdimme palkanmaksusta, kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista sekä varusteista.

Tavoitteenamme on luoda kanssanne luottamuksellinen ja pitkäaikainen kumppanuus. Valitse siis Siistix  ja lupaamme teille arvokkaita palveluita ja kannatavaa liiketoimntaa! Toimialaosaamisemme on alan huippua ja toimintamme perustana ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnanataja.